Načini plačila

Načini plačila

Jessyss omogoča naslednje načine plačila:

  • po povzetju 
  • z nakazilom na račun upravitelja Jessyss.si
  • s kreditno ali debetno kartico (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Discover, American Express)
  • Paypal storitvijo

Plačilo po povzetju

Po povzetju

Plačilo po povzetju je enostavno in priročno. Kurir dostavi vaše naročilo na dom ali v službo, vi pa plačate kurirju ob dostavi z gotovino ali kartico.

Nakazilo na račun

Nakazilo

Plačilo z bančnim nakazilom je zelo hiter in priljubljen način plačila, saj je zanesljiv in udoben. Če uporabljate internetno bančništvo, lahko blago enostavno naročite iz udobja svojega doma. Podatke za nakazilo prejmete v potrdilu o naročilu. Znesek naročila plačate na račun podjetja, upravitelja Jessyss spletne trgovine TRR: SI56 3000 0002 8715 334 (N Banka). Za sklicno številko uporabite kar številko naročila, na primer: 00 1234567 (če je 1234567 številka naročila). Po prejemu plačila bo vaše naročilo šlo naprej v proces obdelave. 

Plačilo s kreditno ali debetno kartico

Plačilne kartice

Plačevanje preko našega plačilnega sistema je varno, saj ustreza vsem varnostnim standardom. Poslujemo v skladu s PCI DSS standardom (Payment Card Industry Data Security Standard) , ki nam ga omogoča Braintree by Paypal, registriran kot neodvisna organizacija za prodajo (ISO) in ponudnik storitev za trgovce (MSP) pri Wells Fargo Bank, N.A., Walnut Creek, CA, kot nosilec in upravitelj plačilnega sistema, s katero ima podjetje IME d.o.o. sklenjeno pogodbo o sprejemanju plačilnih kartic za plačila na spletu.

Plačilni sistem je avtoriziran s strani izdajateljev plačilnih kartic, kar je označeno z logotipom »Verified by Visa« in »MasterCard secure code«. Vsaka transakcija je zavarovana s SSL varnostnimi certifikati in vsi podatki so šifrirani. Povezava med računalnikom stranke in plačilnim sistemom je varna, saj uporablja najnovejše standarde šifriranja. Avtorizacije kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na Jessyss strežniku.

Paypal

PayPal

je internetni plačilni sistem. Omogoča vam plačevanje po internetu ali pošiljanje denarja med uporabniki storitev. Vsak uporabnik PayPala ima svoj račun, v katerega se prijavi podobno kot pri internetnem bančništvu. Paypal lahko povežete s svojo plačilno kartico ali bančnim računom. Je posrednik med internetnim trgovcem in banko, zato predstavlja varnostno prednost za obe strani. Pri plačilu s PayPalom namreč Jessyss nima možnosti, da pridobi podatke o vaši plačilni kartici. Če na blagajni izberete plačilno sredstvo Paypal, boste ob oddaji naročila samodejno preusmerjeni na Paypal strani, kjer boste lahko varno zaključili svoje plačilo.