Načini plačila

Načini plačila

Jessyss omogoča naslednje načine plačila:

  • po povzetju 
  • z nakazilom na račun upravitelja Jessyss.si
  • s kreditno ali debetno kartico (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Diners, Discover, American Express, G Pay, Apple Pay)
  • s Paypal storitvijo

Plačilo po povzetju

Po povzetju

Plačilo po povzetju je enostavno in priročno. Kurir dostavi vaše naročilo na dom ali v službo, vi pa plačate kurirju ob dostavi z gotovino ali kartico.

Nakazilo na račun

Nakazilo

Plačilo z bančnim nakazilom je zelo hiter in priljubljen način plačila, saj je zanesljiv in udoben. Če uporabljate internetno bančništvo, lahko blago enostavno naročite iz udobja svojega doma. Podatke za nakazilo prejmete v potrdilu o naročilu. Znesek naročila plačate na račun podjetja, upravitelja Jessyss spletne trgovine TRR: BE35 9670 3731 3337 (WISE EUROPE S.A). Za sklicno številko uporabite kar številko naročila, na primer: 00 1234567 (če je 1234567 številka naročila). Po prejemu plačila bo vaše naročilo šlo naprej v proces obdelave. 

Plačilo s kreditno ali debetno kartico

Plačilne kartice

Plačevanje preko našega plačilnega sistema je varno, saj ustreza vsem varnostnim standardom. Poslujemo v skladu s PCI DSS standardom (Payment Card Industry Data Security Standard), ki nam ga omogoča Stripe, inc., registriran kot multinacionalna organizacija za finančne storitve in ponudnik programske opreme kot storitve (SaaS - Software as a service), s katerim ima upravitelj spletne trgovine Jessyss sklenjeno pogodbo o sprejemanju plačilnih kartic za plačila na spletu.

V procesu plačevanja je vaša kartica avtorizirana s strani izdajateljev plačilnih kartic (to je vaša banka, Diners club itd.), kar je označeno z logotipom »Verified by Visa« in »MasterCard secure code«.

Vsaka transakcija je zavarovana s SSL varnostnimi certifikati in vsi podatki so šifrirani. Povezava med računalnikom stranke in plačilnim sistemom je varna, saj uporablja najnovejše standarde šifriranja. Avtorizacije kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na Jessyss strežniku. Po uspešni avtorizaciji boste po elektronski pošti prejeli potrditev naročila in Jessyss lahko naročilo obdela in odpremi.

Paypal

PayPal

je internetni plačilni sistem. Omogoča vam plačevanje po internetu ali pošiljanje denarja med uporabniki storitev. Vsak uporabnik PayPala ima svoj račun, v katerega se prijavi podobno kot pri internetnem bančništvu. Paypal lahko povežete s svojo plačilno kartico ali bančnim računom. Je posrednik med internetnim trgovcem in banko, zato predstavlja varnostno prednost za obe strani. Pri plačilu s PayPalom namreč Jessyss nima možnosti, da pridobi podatke o vaši plačilni kartici. Če na blagajni izberete plačilno sredstvo Paypal, boste ob oddaji naročila samodejno preusmerjeni na Paypal strani, kjer boste lahko varno zaključili svoje plačilo.